09:05:24 | 03.04.2024

Poziv na događanje „Prilike za financiranje projekata i besplatne usluge za poduzetnike“

EDIH CROBOHUB++ uz podršku Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA i centra EUROPE DIRECT Zadar u ponedjeljak, 8. travnja 2024. godine, s početkom u 13 sati u Centru za kreativne industrije u Zadru (Put Murvice 3A) organizira događanje „Prilike za financiranje projekata i besplatne usluge za poduzetnike“. Ovim putem Pozivamo Vas na događanje.

Cilj ovog događanja je informiranje i povećanje apsorpcijske sposobnosti poduzetnika za digitalnu i zelenu transformaciju te upravljanje inovacijama u poslovanju.

Tijekom događanja bit će predstavljeni dostupni izvori za financiranja razvoja inovativnih proizvoda i usluga te besplatne usluge poslovne podrške koje CROBOHUB++ inovacijski centar nudi malim i srednjim poduzetnicima. Primjerice usluge razvoja novih kompetencija (korištenje alata umjetne inteligencije, robota i digitalnih blizanaca, testiranje ideja prije investiranja, mentorski programi razvoja inovacijskog potencijala tvrtke, procjena digitalne spremnosti s preporukama kako ju unaprijediti, razvoj vlastitog poslovnog ekosustava, povećanje informacijske sigurnosti, razvoj pametnih proizvoda, korištenje velikih količina javno dostupnih – otvorenih podataka i baza znanja te druge).

Dio programa je i predstavljanje trenutno otvorenog poziva "Jačanje strateških partnerstva za inovacije u procesu industrijske tranzicije (SPIN)“. Pozivom će se sufinancirati projekti SPIN konzorcija koji se provode u prioritetnim nišama i regionalnim lancima vrijednosti s ciljem razvoja inovativnih proizvoda i/ili usluga. Pozivom će se potaknuti hrvatski poduzetnici na uspostavu SPIN-ova kao novog oblika suradnje i jednog od ključnih provedbenih mehanizama za industrijsku tranziciju hrvatskih regija.

Zbog organizacijskih potreba, molim povratnu informaciju o sudjelovanju do petka 5. travnja 2024. godine. Prijavni obrazac dostupan je na poveznici.

Poslijednja izmjena dana 03.04.2024
Označeno u