13:44:04 | 12.06.2023

Poziv na sudjelovanje na Sajmu EU projekata u Zadru

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, povodom 10. godišnjice članstva Republike Hrvatske u Europskoj uniji, organizira Sajam EU projekata koji će se održati u ponedjeljak 26. lipnja 2023. godine u Atriju Providurove palače u Zadru od 10 do 13 sati.

Agencija ZADRA NOVA Sajam EU projekata organizira u sklopu projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Cilj Sajma je prezentacija projekata financiranih EU sredstvima na području Zadarske županije koji su realizirani u razdoblju od 2013. do 2023. godine.

Ovim putem pozivamo korisnike EU sredstava da se prijave za sudjelovanje na Sajmu.

Prijaviti se mogu korisnici projekata sufinanciranih EU sredstvima koji su u tijeku ili su već završeni. Sudjelovanje na sajmu je besplatno za sve sudionike. Za sve izlagače bit će osiguran prostor na štandovima za predstavljanje projekata, naime izlagači mogu predstaviti i više projekata istovremeno. S obzirom na ograničenost prostornih kapaciteta, izlagačke pozicije će se popunjavati prema redoslijedu prijave.

Za posjetitelje Sajma bit će organizirana i tombola s prigodnima promotivnim materijalima.

Sajam je prilika korisnicima EU sredstava da javnosti predstave projektne aktivnosti i rezultate.

Prijaviti se možete putem Prijavnog obrasca na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Više informacija o Sajmu možete dobiti na kontakte u nastavku: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 023/233 021, 091 155 7424.

Dokumenti za preuzimanje:

Prijavni obrazac

Poziv

Poslijednja izmjena dana 19.06.2023