14:58:37 | 20.05.2020

Upute strankama o radu Agencije ZADRA NOVA

Za vrijeme trajanja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA rad sa strankama nastavit će obavljati radnim danom prvenstveno putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem.

Ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti stranke, stranka je dužna najaviti svoj dolazak elektroničkom poštom ili telefonskim putem pri čemu će dobiti termin svog dolaska, kako bi se izbjegle gužve i prisutnost većeg broja ljudi u istim prostorima.

Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata s kojima će se dogovoriti termin dolaska objavljeni su na mrežnoj stranici Agencije.

Kontakt Agencije i djelatnika.

Prilikom dolaska u službene prostorije stranke su dužne pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, poštujući higijenske standarde propisane od Nacionalnog stožera civilne zaštite i nadležnih institucija (dezinfekcija ruku sredstvima na ulazu), te održavajući fizičku distancu od dva metra.  

Stranka će pri dolasku službeniku dati osobne podatke radi slijedivosti kontakata.

Pri dolasku u prostore Agencije ZADRA NOVA, strankama se preporuča doći sa zaštitnim maskama i rukavicama.

Agencija ZADRA NOVA nastavlja obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedene mjere provode se u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom COVID-19 te zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Označeno u