16:28:21 | 23.09.2014

Poziv na edukaciju – ”Kako osmisliti i napisati projekt te dobiti sredstva iz EU fondova”

Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA d.o.o. u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira edukaciju ”Kako osmisliti i napisati projekt te dobiti sredstva iz EU fondova” koja će se održati 29. rujna – 02. listopada 2014., s početkom u 09:00 sati, u prostorijama Razvojne agencije Zadarske županije ZADRA d.o.o. na adresi: Grgura Budislavića 99 (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac), u gradu Zadru. Organizacija edukacije osigurana je sredstvima iz Programa Poduzetnički Impuls 2014.

Stručna edukacija biti će usmjerena na pripremu i upravljanje projektima (PCM) gdje će se polaznike korak po korak voditi kroz svaki segment projektnog ciklusa, od razvoja projekta i traženja partnera preko prijave i provedbe pa sve do evaluacije i završetka samog projekta. Polaznici će biti upoznati s načinom funkcioniranja sustava EU fondova u Hrvatskoj, metodom upravljanja projektnim ciklusom, metodologijom kako se započinje projekt i što svaki EU projekt mora sadržavati, logičkom matricom, analizama koje su potrebne da se stvori čvrsta osnova bilo kojeg kvalitetnog projekta, te proračunom projekta. Sudionici će imati prilike postaviti konkretne upite vezane uz natječaj i projektnu dokumentaciju, te diskutirati o vlastitim projektnim idejama i mogućnostima njihovog financiranja. Fokus će biti na diskusiji te snažnoj savjetodavnoj podršci temeljenoj na pozitivnim i negativnim iskustvima pri čemu svi polaznici mogu razriješiti određene nedoumice vezane uz vlastite projekte.

Edukacija je namijenjena mikro, malim i srednjim poduzećima koji namjeravaju svoje razvojne projekte sufinancirati iz strukturnih fondova EU (ERDF, ESF, EAFRD). Razvojni projekti mogu uključivati izgradnju objekata, nabavu opreme, edukaciju osoblja, i sl., i to u proizvodnim djelatnostima, u turizmu, u drugim uslužnim djelatnostima, te poljoprivredi i ruralnom razvoju.
Predavač je Ljiljana Horvat , iz tvrtke Superna d.o.o.

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Molimo Vas da svoje sudjelovanje na edukaciji potvrdite do četvrtka 25. rujna 2014. godine, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 023 49 28 80.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019