16:28:14 | 26.09.2014

Poziv na nacionalnu konferenciju Projekta GuardEn – IMPACT CENTAR 7.10.2014.

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Nacionalnu konferenciju EU projekta GuardEn, koja će se održati 07. listopada 2014.g.
u prostorijama IMPACT – Europskog centra za međusektorsku suradnju, na adresi Put Stanova bb, u gradu Zadru.

Nacionalna konferencija projekta organizirana je u okviru projekta GuardEn – Guardians of Environment Framework: An Integrated Approach of Strategies for Prevention of Soil Pollution and Rehabilitation of Harmed Territories, financiranog iz EU Programa transnacionalne suradnje South East Europe http://www.southeast-europe.net/ .

Partnerstvo projekta GuardEn, ukupne vrijednosti preko 2 milijuna eura, čine predstavnici iz Hrvatske, Grčke, Italije, Slovenije, Srbije, Mađarske, Rumunjske i Bugarske.
Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA jedini je projektni partner – predstavnik Republike Hrvatske.
Zahvaljujući projektu GuardEn, za svaki od teritorija koje projekt obuhvaća izrađena je Strategija za prevenciju onečišćenja tla i voda.
Također, formirano je 11 transnacionalnih klastera i mreža stručnjaka za upravljanje okolišnim rizicima i prevenciju onečišćenja tla i voda.
Više informacija o projektu možete naći na www.guarden.eu .

U privitku Vam dostavljamo dnevni red nacionalne konferencije.
Predavači na konferenciji su predstavnici stručnih organizacija i projektni partneri.
Ciljani sudionici konferencije su stručnjaci iz područja zaštite okoliša, stručnjaci iz područja poljoprivrede, savjetnici iz područja zaštite okoliša i poljoprivrede,
predstavnici državne uprave i lokalne samouprave, stručne organizacije, predstavnici medija, udruge i svi zainteresirani.

Molimo Vas da do ponedjeljka, 06. listopada 2014. potvrdite svoje sudjelovanje meni osobno na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , ili putem tel. 023 493 782.
Za sudionike sa mjestom boravka izvan Zadarske županije predlažemo smještaj u IMPACT centru http://www.impact-center.eu/category/289/subcategory/304
Želite li rezervirati smještajne kapacitete u IMPACT centru molimo pošaljite upit na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Nadamo se Vašem sudjelovanju.

S poštovanjem,

Ana Dušević, B.A.Econ.
GuardEn Assistant Project Manager
Zadar County Development Agency ZADRA
A: Grgura Budislavica 99, 23000 Zadar, Croatia

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019