15:23:51 | 20.02.2015

Predstavljanje Programa Poduzetnički Impuls 2015 u Zadru, 26.02.2015. u IMPACT Centru

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na predstavljanje programa poticanja poduzetništva i obrta Poduzetnički impuls 2015, u organizaciji Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske i regionalnog koordinatora Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA. Službeno predstavljanje Programa za Zadarsku županiju održat će se u četvrtak 26. veljače, u 15,00 sati u prostorijama Impact centra, na adresi Put Stanova bb.

Poduzetnički impuls namijenjen je povećanju konkurentnosti sektora, povećanju poslovnih aktivnosti istraživanja i razvoja, povećanju investicija, komercijalizaciji inovacija, razvoju malih i srednjih poduzeća temeljenih na znanju te povećanju poduzetničkih znanja kao i prijenosu znanja. Ukupna vrijednost Programa Poduzetnički impuls 2015. iznosi 4,37 milijardi kuna. Program će se u najvećoj mjeri (88,7%) financirati sredstvima iz proračuna Europske unije, dok će ostatak sredstava (11,3%) biti raspoloživ iz državnog proračuna. Ove godine program se provodi u tri osnovna programa – “Mikro i malo poduzetništvo i obrt”, “Sredstva iz fondova EU” te “Lakši pristup financiranju”.
U slučaju eventualnih pitanja vezano uz Program Poduzetnički Impuls, lijepo Vas molimo da kontaktirate Agenciju za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA na broj 023 492 880.

Zbog izrazito velikog interesa i ograničenog broja mjesta, lijepo Vas molimo da u slučaju interesa svoju prijavu podnesete na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Svi prijavljeni dobiti će povratnu informaciju o zaprimljenoj prijavi. Nadamo se Vašem dolasku.

S poštovanjem,

Ravnateljica
Sanja Peričić

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019