16:19:48 | 14.10.2015

Prijave na radionice u organizaciji Europe Direct Zadra

Obavještavamo Vas da će se u utorak, 27.10.2015. u prostorijama Gradske knjižnice Zadar na adresi Ulica Stjepana Radića 11 u Zadru održati radionica „Mogućnosti i načini prijave projekata na Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali“.

Početak seminara je u 12 sati, a detaljni program nalazi se u privitku ovog Poziva.

Informacijski centar Europe Direct Zadar (EDIC ZADAR) u partnerstvu sa Zadarskom županijom i Agencijom za razvoj Zadarske županije ZADROM NOVOM organizira navedenu radionicu sa ciljem što kvalitetnijeg informiranja dionika za buduće natječaje Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Svrha radionice je i što kvalitetnija priprema dionika kao i poticanje na umrežavanje sa ciljem ostvarivanja zajedničkih ciljeva u okviru budućih projekata.

Radionicu će, kao predavačica, voditi gospođa Taida Garibović iz udruge Eko-Zadar, a kratko izlaganje održat će i gospođa Ivana Ivanović iz Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE. Na radionici će se kroz primjere prikupljenih projektnih ideja predstaviti četiri prioriteta  u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali te načini za prijavu na natječaje.Također, predstavit će se dosadašnji primjeri dobre prakse kao i ustanove i uredi u Zadarskoj županiji koji Vam stoje na raspolaganju za prijavu projekata.

Maksimalan broj sudionika je 50, a u obzir će se uzimati prijave redoslijedom primitka

Prijavu je potrebno poslati najkasnije dva dana prije održavanja radionice na  e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poziv na radionicu možete vidjeti ovdje kao i program radionice koji možete vidjeti ovdje.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019