16:19:34 | 18.10.2015

Članovi zadarskog EE tima savjetovali građane na Narodnom trgu

EE info desk za građane grada Zadra – pitajte sve što vas zanima o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije
Članovi Tima za energetsku učinkovitost Grada Zadra (EE tima) i agencije ZADRA NOVA, Ive Surić i Luka Vukoša, jučer su na Narodnom trgu u Zadru provodili savjetovanje građana/ki o korištenju obnovljivih izvora energije, energetskoj učinkovitosti i malim koracima za jednostavnu uštedu energije u kućanstvu. Odgovarali su i na upite o mogućnostima dobivanja bespovratnih sredstava za građane/ke koji svoj dom žele učiniti energetski učinkovitijim i time smanjiti izdatke za energiju u svojem kućanstvu. Savjetovanje građana provedeno je pod nazivom „Više energije – manji račun“, a riječ je o aktivnosti u sklopu projekta „CB-GREEN; prekogranično-zeleno, obnovljivo i energetski učinkovito umrežavanje“. Zadarskom EE timu pridružili su se članovi/ice novoformiranih EE timova Grada Mostara i Općine Neum Darko Knezović i Marija Tolja.

Građanima/kama je na ovaj način predstavljena usluga EE info deska posredstvom kojeg mogu dobiti sve relevantne informacije o energetskoj učinkovitosti i obnovljivim izvorima energije kao i o uz to vezanim nacionalnim regulativama i lokalnim politikama. Građani Zadra svoja pitanja mogu uputiti na e-mail adresu EE info deska Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a građani Općine Neum i Grada Mostara na e-mail adrese Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019