16:19:25 | 19.10.2015

Poziv na edukacije – ”Informiranje i komunikacija s javnosti u kontekstu korištenja EU fondova” i ”Edukacije o EU fondovima za potrebe gospodarstva”

Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE organizira četvrtu i petu po redu edukaciju financiranu iz programa “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije”.
Provedba programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije “Jačanje ljudskih potencijala na lokalnoj i područnoj (regionalnoj) razini za učinkovitu pripremu i korištenje fondova Europske unije” za 2015. godinu sufinancira se sredstvima tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Prva edukacija na temu: ”Informiranje i komunikacija s javnosti u kontekstu korištenja EU fondova” na rasporedu je 27. listopada 2015. godine s početkom u 8 sati, dok će se druga edukacija na temu: ”Edukacije o EU fondovima za potrebe gospodarstva”održati 28. listopada 2015. godine s početkom u 9 sati.
Obje edukacije održat će se u prostorijama Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE, Grgura Budislavića 99 (Novi Bokanjac).
U cilju lakšeg praćenja edukacija polaznici bi trebali ponijeti prijenosno računalo.
Molimo vas da svoje sudjelovanje na edukacijama potvrdite do 26. listopada 2015. godine za prvu, odnosno 27. listopada 2015. godine za drugu edukaciju na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 023/492 880.

Programe edukacija možete vidjeti ovdje i ovdje.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019