×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/zadranova/public_html/images/galerije/https
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerije/https
15:18:48 | 05.11.2015

Održan prvi sastanak u sklopu novog projekta ZADRA NOVA-e

Novi projekt Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA odobren je za financiranje u sklopu Erasmus + programa. Uz Agenciju ZADRA NOVA koja je koordinator međunarodnog konzorcija, u partnerstvu sudjeluje i Grad Zadar, a konzorcij partnera sastoji se od 8 organizacija iz Hrvatske, Bugarske, Slovenije, Ujedinjenog Kraljevstva, Italije i Portugala. Ovo međunarodno partnerstvo će omogućiti odgovarajući okvir za razmjenu iskustava, inovativnih praksi, metodologija te projektnih rezultata.

Vrijednost projekta je 230.597,00 EUR-a, a provedba projekta započela je 1.10.2015. godine. Od 2.-3.11.2015. godine u Milanu je održan prvi sastanak projektnog tima na kojem su dogovorene prve aktivnosti vezane za provedbu projekta. Novi europski projekt Gamification as Applied Growth-Hacking and Incubating method for improving New Ground-Based Skills in Start-uppers and Enterprises pomaže razvoju vještina poslovnih trenera u pružanju potpore poduzetnicima vodeći računa o specifičnim potrebama pojedinih poduzetnika. Projekt će omogućiti razvoj novih tehnika podučavanja i razvoja poslovanja koje imaju uporište u nekonvencionalnom pristupu temeljenom na elementima strukturiranih igara, kao što su strategija, taktike, ciljevi, pravila, bodovanje, razine i slično. I ovaj projekt nastavlja se na dosadašnje aktivnosti nadogradnje i razvoja programa budućeg coworking prostora. Korištenje poslovne infrastrukture kroz coworking koncept odmiče se od tradicionalnog koncepta poslovnog inkubatora. U skladu s tim, potrebno je razvijati nove i suvremene tehnike podučavanja i potpore poduzetnicima.

Cilj ovog projekta je stvaranje pilot programa za formalno, informalno i neformalno osposobljavanje koji će se moći replicirati u poslovnim akceleratorima, poslovnim školama, istraživačkim centrima, coworking prostorima, te javnim ustanovama koje djeluju u području potpore poduzetništvu.

{gallery}galerije/https://www.zadra.hr/uncategorized/odrzan-prvi-sastanak-u-sklopu-novog-projekta-zadra-nova-e{/gallery}
Poslijednja izmjena dana 26.06.2019