16:14:32 | 08.07.2016

Održani sastanci radnih skupina za usvajanje „Komunikacijske strategije Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Zadarske županije do 2020. godine“ u sklopu projekta „STEP FORWARD“

U sklopu provedbe projekta “STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”, čiji je nositelj Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, a partneri su HZZ Područni ured Zadar i Zadarska županija, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, izrađena je i finalizirana „Komunikacijska strategija Partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Zadarske županije do 2020. godine“.

Na sastancima održanim 6. i 7. srpnja 2016. godine taj dokument je potvrđen od strane lokalnih dionika iz područja zapošljavanja, civilnog društva, obrazovanja i socijalne uključenosti te članova Partnerstva, a izrađen je na temelju zaključaka prethodno održanih radnih skupina istih dionika.

Njihovo sudjelovanje u izradi ovog dokumenta bilo je ključno s obzirom na to da je riječ o dokumentu kojim će se podići svijest i razumijevanje šire javnosti o važnosti Partnerstva i njegovom djelovanju na lokalnom tržištu rada te će se ujedno olakšati i unaprijediti komunikacija između samih članova Partnerstva.

Cilj Partnerstva, među ostalim, jest uspostaviti uvjete koji će lokalnim dionicima omogućiti jednak pristup i lakši ulazak na tržište rada te povećati zapošljivost skupina koje se nalaze u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019