10:48:09 | 19.02.2024

Javni poziv udrugama za sufinanciranje projekata iz sektora poljoprivrede, ribarstva i zaštite životinja za 2024. godinu

Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo i EU fondove Zadarske županije objavio je Javni poziv udrugama za sufinanciranje projekata iz sektora poljoprivrede, ribarstva i zaštite životinja za 2024. godinu.

Ovim Javnim pozivom želi se potaknuti rad na projektima postojećih i novih udruga i klastera, organizaciju edukacija, stručnih skupova i manifestacija kojima je cilj promocija poljoprivrednih i ribarskih proizvoda te zaštite životinja kao i provođenje mjera u cilju povećanja odgovornog ponašanja i zbrinjavanja napuštenih i izgubljenih životinja.

Rok za podnošenje prijava je do 11. ožujka 2024. godine. Najmanji iznos traženih sredstava za financiranje projekta je 1.000,00 EUR, a najveći 3.000,00 EUR.

Prihvatljivi prijavitelji su udruge čija je djelatnost iz sektora poljoprivrede, ribarstva i zaštite životinja. Udruge moraju djelovati na području Zadarske županije ili ostvariti projekte kojim se zadovoljavaju njezine javne potrebe i od interesa su za opće dobro.

Prijava na Javni poziv obavlja se isključivo putem online sustava na poveznici.

Detalji poziva dostupni su na poveznici.