09:45:20 | 12.01.2023

Općini Kali odobrena sredstva za dva projekta

Ministarstvo poljoprivrede donijelo je Odluku o dodjeli sredstava Općini Kali za projekt „Adaptacija zgrade Društvenog doma Općine Kali“ te za projekt „Izrada slikovnice“ okviru Mjere 2. Ulaganja u valorizaciju i promociju maritimne i ribarske baštine.

Za projekt „Adaptacija zgrade Društvenog doma Općine Kali“ Općini Kali odobreno je  4.000.000,00 kuna te će se projektom izgraditi i opremiti Društveni dom Općine Kali u svrhu valorizacije ribarske i maritimne baštine. Kreiranjem novog prostora društvene namjene uvođenjem novih i inovativnijih sadržaja povećat će se prepoznatljivost Općine Kali kao mjesta sa tisućljetnom ribarskom i maritimnom baštinom.

Za projekt „Izrada slikovnice“ Općini Kali odobreno je 49.762,50 kuna, a cilj projekta je upoznavanje djece na kreativan način o važnosti ribarske i maritimne baštine.

Agencija ZADRA NOVA kao regionalni koordinator, u suradnji s prijaviteljem, pružila je svoju stručnu i tehničku pomoć u pripremi projekata. Angažman Agencije na ovom projektu omogućuje projekt ZADRA NOVA ZA VAS kroz koji se financira rad djelatnika Agencije, a usluge pripreme i provedbe ne stvaraju financijski teret za prijavitelje i partnere. Projekt je sufinanciran sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

 

Poslijednja izmjena dana 12.01.2023