14:52:15 | 28.10.2019

Javni poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova sukladno Odluci o raspisivanju i provedbi Javnog poziva za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske koji će se provoditi u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i diplomatsko–konzularnih predstavništava RH u svijetu raspisuje Javni poziv za predlaganje projekata kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske koji će se provoditi u organizaciji Ministarstva vanjskih i europskih poslova i diplomatsko-konzularnih predstavništava RH u svijetu.

Pravo podnošenja prijava projekata na Javni poziv imaju udruge, umjetničke organizacije, javne ustanove, samostalni umjetnici i fizičke osobe na području Republike Hrvatske koje obavljaju djelatnost u području kulture, znanosti i umjetnosti, u cilju provedbe kulturne promidžbe, javne diplomacije i međunarodne prepoznatljivosti Republike Hrvatske.

Za predmetni Poziv planiraju se financijska sredstva u procijenjenom iznosu od 3.850.000,00 kn. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i dodijeliti po pojedinom projektu je 1.000,00 kn, a najveći 80.000,00 kn.

Rok za podnošenje prijava unutar ovog Poziva je 30 dana od dana objave istoga na internetskim stranicama Ministarstva vanjskih i europskih poslova, poslane najkasnije do 25. studenoga 2019. godine. Prijave na Poziv šalju se preporučeno poštom, kurirom ili osobno (predaja u pisarnici Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Đorđićeva 4, radnim danom u vremenu od 8:00 - 16:00 sati) na adresu Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Zagreb, Trg N.Š. Zrinskog 7- 8.

Detalji poziva i prateća dokumentacija dostupni su OVDJE