16:29:54 | 13.08.2014

OBJAVLJEN DRUGI NEWSLETTER PROJEKTA GUARDEN (Program SEE)

U okviru implementacije projekta GuardEn, u kojemu Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA sudjeluje kao nositelj projekta za područje Zadarske županije, a ujedno je i  jedni projektni partner iz Republike Hrvatske, objavljen je drugi newsletter projekta. Dokument Vam dostavljamo putem sljedeće poveznice  Drugi Newsletter projekta GuardEn (1)

U navedenom newsletteru dostupne su informacije o projektu – opis projekta, ciljeva i projektnih aktivnosti. Nadalje, dostupan je i opis partnerstva, svakog od partnera i dosadašnjih projektnih aktivnosti – radionica za podizanje svijesti o problematici kojom se projekt bavi, trening radionicama za trenere, trening seminarima, i sastancima i konferencijama projekta GuardEn.

U slučaju interesa za dodatnim informacijama, možete nas kontaktirati putem broja: 023 493 782. Također, na raspolaganju Vam je i web stranica agencije www.zadra.hr, projekta www.guarden.eu, te službene Facebook stranice istih.

Podsjećamo – Projekt Guardians of Environment Framework : An Integrated Approach of Strategies for Prevention of Soil Polution and Rehabilitation of Harmed Territories- GuardEn prijavljen je na natječaj programa South East Europe i odobren, a s provedbom je započeo 28.09.2012. godine. Ukupno trajanje projekta je 24 mjeseca, a ukupna vrijednost projekta 2.125.000,00 EUR. U provedbu projekta uključeno je ukupno 11 projektnih partnera iz ukupno 8 zemalja: Hrvatske, Grčke, Mađarske, Italije, Slovenije, Rumunjske, Bugarske i Srbije.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25