15:23:07 | 23.03.2015

Održan 2.sastanak projektnog tima projekta „STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”

20.3.2015. s početkom u 9h održan je 2. sastanak projektnog tima u vezi provedbe projekta „STEP FORWARD – Korak naprijed u jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije”, financiranog sredstvima Europskog socijalnog fonda.
Nositelj ovog 42.611,10 eura vrijednog projekta je Agencija za razvoj Zadarska županija ZADRA NOVA , a partneri su Zadarska županija i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar.
Provedba projekta je počela 10.prosinca 2014. godine, a završava 9. kolovoza 2016. godine.
Opći cilj projekta STEP FORWARD je doprinijeti rastu i održivosti zapošljavanja u Zadarskoj županiji jačanjem kapaciteta lokalnih dionika kroz partnerski okvir. Specifični cilj projekta je doprinijeti jačanju kapaciteta Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Zadarske županije kroz poboljšanje operativnosti i učinkovitosti rada provedbi i praćenju provedbe Strategije razvoja ljudskih potencijala Zadarske županije 2015-2020 te upravljanju lokalnim inicijativama za poticanje zapošljavanja.
Središnja nit projekta je osnivanje i uspostava Centra za inicijative u zapošljavanju i razvoju ljudskih potencijala kao administrativne jedinice u Agenciji za razvoj Zadarske županije, koji će predstavljati institucionalizaciju Tajništva Lokalnog partnerstva za zapošljavanje.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25