16:22:50 | 07.04.2015

ODRŽAN 4. SASTANAK PROJEKTNOG TIM , UPRAVLJAČKOG ODBORA PROJEKTA „HERA“ I UPRAVLJAČKOG ODBORA UDRUGE „HERA“

Predstavnici Zadarske županije i Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE prisustvovali su četvrtom sastanak projektnog tima, upravljačkog odbora projekta „HERA“ te upravljačkog odbora udruge „HERA“ koji je održan od 24. ožujka 2015. godine do 26. ožujka 2015. godine u Riminiju (Italija) u organizaciji projektnog partnera Provincije Rimini.

Projekta „HERA se provodi u sklopu programa IPA jadranske prekogranične suradnje i cilj projekta HERA je razviti zajedničku prekograničnu platformu za upravljanje i promociju održivog turizma na jadranskom području baziranog na zajedničkom kulturnom naslijeđu.Na spomenutom sastanku raspravljalo se o dosad izvršeni projektnim aktivnostima, aktivnostima koje su planirane u narednom šestomjesečnom periodu i projektni partneri također su sudjelovali u seriji predavanja i okruglih stolova na temu kulturnih ruta s ciljem razmjene znanja o osmišljavanju, implementaciji i upravljanju kulturnim rutama čije je uspostavljanje i brendiranje jedan od glavnih ciljeva projekta „HERA“.

Na spomenutom sastanku raspravljalo se o dosad izvršeni projektnim aktivnostima, aktivnostima koje su planirane u narednom šestomjesečnom periodu i projektni partneri također su sudjelovali u seriji predavanja i okruglih stolova na temu kulturnih ruta s ciljem razmjene znanja o osmišljavanju, implementaciji i upravljanju kulturnim rutama čije je uspostavljanje i brendiranje jedan od glavnih ciljeva projekta „HERA“.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25