16:22:43 | 17.04.2015

Predstavljanje rezultata EU projekta TALKING BOOKS i rada Odjela za osobe s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar, 20.4.2015., u Znanstvenoj knjižnici Zadar

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na događaj Predstavljanje rezultata EU projekta TALKING BOOKS i rada Odjela za osobe s invaliditetom Znanstvene knjižnice Zadar.
Događaj će se održati u sklopu Županijskih dana 2015., na datum 20. travnja 2015. s početkom u 11,00 sati.
Mjesto održavanja događaja je Znanstvena knjižnica Zadar, na adresi Ante Kuzmanića 3, u Zadru.

Projekt TALKING BOOKS jedan je od uspješno provedenih EU projekata na području Zadarske županije.
Nositelj projekta za područje Zadarske županije je Znanstvena knjižnica Zadar, dok je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u projektu sudjelovala u ulozi projektnog partnera.
Iznimno smo ponosni na rezultate samoga projekta TALKING BOOKS, i radujemo se prilici da Vam iste predstavimo u sklopu Županijskih dana 2015.
Jedan od rezultata koje ćemo predstaviti je i internetska stranica www.talking-books.com.hr , namijenjena prvenstveno slijepim i slabovidnim osobama, članovima njihovih obitelji, i članovima udruga slijepih i slabovidnih osoba.

Projekt Talking Books – improving accessibility of public library services for blind and visually impaired persons odabran je unutar 2. poziva za prikupljanje projektnih prijedloga za dodjelu bespovratnih sredstava
unutar Prekograničnog programa suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007-2013.
Ostvaren opći cilj projekta je doprinijeti poboljšanju kvalitete života i socijalne kohezije u Zadarskoj županiji i banjalučkoj regiji, omogućujući slijepim i slabovidnim osobama pristup obrazovanju.
Ostvaren posebni cilj projekta je poboljšana dostupnost javnih usluga namijenjenih slijepim i slabovidnim osobama u Zadarskoj županiji i banjalučkoj regiji.

Nadamo se Vašem sudjelovanju na događaju. Za eventualna pitanja, stojimo na raspolaganju.
Srdačan pozdrav,

Ana Dušević, struč. spec. oec.
Javna ustanova
Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA
A: Grgura Budislavića 99, 23000 Zadar
T: +385 23 493 782
F: +385 23 492 881
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
W: www.zadra.hr

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25