16:22:41 | 17.04.2015

Konferencija povodom početka provedbe projekta „Hear me out“ – podizanje svijesti i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom

Poštovani,

Pozivamo Vas na konferenciju povodom početka provedbe projekta „Hear me out- podizanje svijesti i stvaranja mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom“ koja će se održati u utorak, 21. travnja 2015. godine u 11:00 sati, u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije, Božidara Petranovića 8.

Prijavitelj projekta je Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, a supri-javitelji su Zadarska županija, Zavod za javno zdravstvo Zadarske županije te Udruga osoba oštećenog sluha Zadar. Suradnici na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar i Volonterski centar Zadar. Vrijednost projekta je 96.316,48 Eura, od toga sufinanciranje Europskog socijalnog fonda iznosi iznosi 80,43%. Ukupno trajanje projekta je 16 mjeseci.

Opći cilj projekta je podići svijest javnosti i poslodavaca o pravima, problemima i potencijalima sposobnostima/mogućnostima) osoba s oštećenjem sluha, kojim će se doprinijeti ostvarenju specifičnog cilja, odnosno osnaživanje osoba s oštećenjem sluha kako bi se potaknula njihova socijalna uključenost i zapošljavanje. Specifični cilj će se najvećim dijelom postići podizanjem razine znanja o specifičnim potrebama, pravima i obvezama osoba s oštećenjem sluha i njihovih obitelji, povećanjem njihove uključenosti u društvo te psihološkim osnaživanjem.

Program  Početne konferencije Projekta HEAR ME OUT nalazi se u prilogu Program početne konferencije Projekta HEAR ME OUT

S poštovanjem,

Voditeljica projekta
Jelena Zelanto, dipl.oec.
tel: 023/233-161
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25