16:22:30 | 21.04.2015

ODRŽANA POČETNA KONFERENCIJA PROJEKTA HEAR ME OUT – „HEAR ME OUT“ – PODIZANJE SVIJESTI I STVARANJE MOGUĆNOSTI ZA ZAPOŠLJAVANJE OSOBA S OŠTEĆENIM SLUHOM

U utorak, 21.travnja 2015. godine, u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije održana je početna konferencija projekta ”HEAR ME OUT – Podizanje razine svijesti i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom”

Nositelj ovog 96.316,48 eura vrijednog projekta je Agencija za razvoj Zadarska županija ZADRA NOVA, a partneri su Zadarska županija, Zavod za javno zdravstvo Zadar te Udruga osoba oštećena sluha. Suradnici na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Zadar i Volonterski centar Zadar.
Provedba projekta je počela 11.ožujka 2015. godine, a završava 10. srpnja 2016. godine.

Predstavljanju su nazočili predstavnici svih Partnerskih institucija projekta HEAR ME OUT.

Konferenciju je otvorio gdin. Davor Lonić, pročelnik Upravnog odjela za razvoj i Europske procese, nakon njega nazočnima se obratila zamjenica ravnateljice Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE gđa. Marica Babić, te ravnatelj Zavoda za javno Zdravstvo, gdin. Zoran Škrgatić. Iz Udruge osoba oštećena sluha nazočnima se obratila predsjednica gđa. Jasmina Vukić i to na znakovnom jeziku, dok je tajnik gdin. Miki Savić prevodio na glasovni jezik.

Voditeljica projekta Jelena Zelanto je predstavila projekt HEAR ME OUT, ciljeve, aktivnosti, ciljne skupine i ostale bitne informacije o projektu.

Last modified on Wednesday, 26 June 2019 09:25