U petak, 17. svibnja 2019. godine u vremenu od 10.00 do 20.00 sati održat će se Dan otvorenih vrata Code Hub Zadar prostora.

Cilj ovog događanja je predstaviti prostor Code Hub-a Zadar, čije je opremanje i uređenje dio projekta CODE. Radi se o EU projektu u kojem ZADRA NOVA sudjeluje kao partner, a Sveučilište u Zadru je izravni korisnik jer je uređeni prostor smješten u prizemlju Studentskog doma i otvoren za sve studente.

Dan otvorenih vrata bit će prilika za upoznavanje s mogućnostima korištenja Code Hub prostora te će se iskoristiti i za predstavljanje drugih projekata koji su zanimljivi za mlade.

Cilj održavanja “Dana otvorenih vrata EU projekata” je predstaviti projekte koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica u raznim područjima od društvenog i javnog interesa. Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije na nacionalnoj razini koordinira“Dane otvorenih vrata EU projekata” u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine te je i ovo događanje dio te kampanje.

Program:

  •              10:00 – 20:00   Otvaranje vrata Code Hub prostora i informiranje posjetitelja o mogućnostima korištenja prostora

Događanja:

  •              11:00  – 11:30   Prezentacija projekata VRLAB i ZadrugArt (Grad Zadar)
  •              11:30  – 12:00   Prezentacija Erasmus + programa (Sveučilište u Zadru)
  •              12:00  – 12:30   Iskustvo studenta u  Erasmus + programu
  •              14:00  – 15:00   Prezentacija projekta CODE  (ZADRA NOVA) i Razgovor s partnerima i predstavljanje Code Hub mreže (uz goste iz Mostara i Nikšića)
  •              17:00   -19:30   Hub Quiz (EU teme)

Nakon predviđenog programa, možete se nastaviti zabavljati uz Koncert benda Hashtags & Douchebags na parkingu Novog kampusa,  u sklopu manifestacije Ritam kulturizma 2019. koji tradicionalno organizira Odjel za turizam i komunikacijske znanosti.