09:46:43 | 10.11.2022

Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru odobreno 336.506,70 kuna

Ministarstvo zdravstva donijelo je Odluku o dodjeli potpora male vrijednosti za Specijalnu bolnicu za ortopediju Biograd na Moru za projekt „Nabava medicinsko-rehabilitacijske opreme u svrhu unapređenja i podizanja kvalitete pružanja zdravstvenih usluga u zdravstvenom turizmu Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru" ukupne vrijednosti 336.506,70 kuna.            

Projekt je prijavljen na Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga Ulaganje u medicinsko-rehabilitacijsku opremu u svrhu unaprjeđenja i podizanja kvalitete pružanja zdravstvenih usluga u zdravstvenom turizmu 2022. godina.

Kroz projekt će se nabaviti nova oprema koja uključuje 5 terapijskih ležaja, 1 uređaj za lasersku terapiju te 1 četverostaničnu kadu kojom će bolnica značajno unaprijediti kvalitetu pružanja fizikalne i hidroterapije. Također, kroz projekt će se i adaptirati postojeći laboratorijski informacijski sustav.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, pružila je prijavitelju odnosno Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na Moru, pomoć u pripremi projekta.