08:24:18 | 28.09.2021

Ciklus novih besplatnih radionica za poduzetnike

Ustanova za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije INOVAcija organizira ciklus besplatnih informativnih radionica za poduzetnike.

1. „Osnove intelektualnog vlasništva za MSP-ove“

 Radionica će se održati u srijedu, 29. rujna s početkom u 18:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

2. „Zakonodavni okvir i pravni oblici poduzetništva“

Radionica će se održati u srijedu, 29. rujna s početkom u 16:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

3. „Oblikovanje i značenje financijskih izvještaja“

Radionica će se održati u četvrtak, 30. rujna s početkom u 16:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

4.  „Financiranje poslovanja“

Radionica će se održati u četvrtak, 30. rujna s početkom u 18:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

5. „Izvoz i prodaja softvera u zemlje EU i treće zemlje“

Radionica će se održati u ponedjeljak, 4. listopada s početkom u 16:00 sati u Centru za kreativne industrije na adresi Put Murvice 3A u Zadru.

Usluge informiranja MSP-ova i povezivanje subjekata na području Zadarske županije financiraju se projektom „Pružanje usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji“. Usluge se obavljaju za potrebe adresiranja problema nedostatka pružanja usluga informiranja i povezivanja MSP-ova u nepoljoprivrednim djelatnostima na području Zadarske županije te su izravan odgovor na kontinuiranu potražnju za određenim uslugama poduzetničkih potpornih institucija.

Cilj projekta je rast i razvoj poslovanja pružanjem usluga informiranja i povezivanja za MSP-ove na području Zadarske županije. Ostvarenjem neposrednih rezultata projekta želi se doprinijeti jačanju poduzetničkih vještina i kompetencija te pozitivnog poduzetničkog okruženja.

Detaljnije o pojedinim radionicama doznajte ovdje