09:48:13 | 13.04.2021

Webinar Planiranje i računovodstveno evidentiranje EU projekta

HGK – Komora Zagreb, u suradnji s tvrtkom Organizela Podrška j.d.o.o., organizira besplatni webinar Planiranje i računovodstveno evidentiranje EU projekta, koji će se održati u četvrtak, 22. travnja, od 9 do 13 sati.

Webinarom će se pojasniti pravilno računovodstveno iskazivanje primljene potpore iz EU fondova, odnosno kako treba voditi EU projekte u poslovnim knjigama te će se dati primjeri računovodstvenog praćenja projekata financiranih iz EU fondova.

Edukacija je namijenjena gospodarskim subjektima u provedbi EU projekata, javnim i sektorskim primateljima EU sredstava, stručnjacima računovodstva/ knjigovodstva, menadžerima koji donose odluke o provođenju EU projekata, službenicima u odjelu računovodstva i onima koji sudjeluju u pripremi, provedbi i realizaciji EU projekata te svima koji žele znati više o računovodstvu EU projekata.

Predavačica je Katarina Boban Filipančić, vlasnica i direktorica tvrtke Organizela Podrška, s višegodišnjim iskustvom u području vođenja kontrolinga, računovodstva, savjetovanja, izrade poslovnih planova te pomoći pri pronalaženju sredstava i prijave projekata za sredstva iz EU fondova.

Sudjelovanje na webinaru je besplatno, a prijaviti se možete prijavnicom u nastavku teksta, najkasnije do utorka, 20. travnja.

Više pročitajte ovdje

 

Poslijednja izmjena dana 13.04.2021