18:16:22 | 18.02.2020

Voditelj Predstavništva Europske komisije Zlatev posjetio Agenciju ZADRA NOVA

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Republici Hrvatskoj Ognian Zlatev posjetio je u utorak, 18. veljače 2020. godine Informacijski centar Europe Direct (EDIC) Zadar gdje se susreo s predstavnicima županije, agencija, djelatnicima EDIC-a i novinarima.

Prije obilaska i susreta s djelatnicima EDIC-a Zadar, gospodin Zlatev je posjetio Zadarsku županiju gdje mu je gospodarski potencijal i geografske prednosti županije predstavio zamjenik župana Šime Mršić sa suradnicima. Uslijedio je potom obilazak gradilišta budućeg Centra za kreativne industrije u pratnji ravnateljice Agencije INOVAcija, Katarine Colić. Projekt „Centar za kreativne industrije“ sufinancira se sredstvima EU-a te se nalazi na lokaciji gdje je ranije bio prvi EDIC ured u Zadru.

Kako se sad ured EDIC-a Zadar nalazi u sklopu Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA koja i provodi ovaj projekt, gospodina Zlateva i njegove suradnice ugostila je i ravnateljica Agencije Marina Dujmović Vuković te ga je upoznala s aktivnostima koje Agencija kao regionalni koordinator svakodnevno obavlja, to su ponajprije priprema i provedba projekata sufinanciranih EU sredstvima te izrada i praćenje implementacije strateških dokumenata.

Gospodin Zlatev se susreo s djelatnicima lokalnih medija te ih upoznao s aktualnim temama iz Europske komisije.

Poslijednja izmjena dana 18.02.2020
Označeno u