15:45:38 | 26.03.2013

Poziv na seminar „Upravljanje projektima“

Razvojna agencija Zadarske županije u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira seminar „Upravljanje projektima“ koji će se održati 08.-09. travnja 2013., s početkom u 09:00 sati, u prostorima Razvojne agencije Zadarske županije, Grgura Budislavića 99. (Poduzetnički inkubator Novi Bokanjac).

Seminar je namijenjen malim i srednjim poduzetnicima Zadarske županije, a posebice svima koji stalno ili povremeno sudjeluju u projektima, bilo kao voditelji ili kao članovi tima, a koji žele steći, osvježiti ili sistematizirati svoje znanje o vođenju projekata, te postaviti solidne temelje za daljnje profesionalno usavršavanju na tom području.

Cilj ovog seminara je naučiti polaznike osnovama upravljanja projektima i to kroz slijedeće tematske jedinice: projekt i kako ga uspješno oblikovati, elementi projekta, SWOT analiza, planiranje vremenskog tijeka aktivnosti (gantogram), budžet projekta, logička matrica projekta, planiranje vremena za provedbu projekta, kako uspješno prezentirati projekt te provedba, kontrola i projektno izvješćivanje.

Predavač na seminaru  biti će Dražen Sudinec, certificirani konzultant HAMAG INVEST-a i direktor tvrtke Intellectus PM d.o.o.

Rok prijave je četvrtak, 04. travnja 2013. Prijava je moguća putem pristupnice za seminare koju možete dostaviti putem faxa – 023/492-881, te e-mailom –  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Dodatne detalje možete dobiti na broj telefona 023/492-880.

Svi polaznici oslobođeni su kotizacije.

Zbog velikog interesa, molimo vas da se prijavite čim prije, kako bi osigurali svoje mjesto na edukaciji.

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019