16:43:46 | 26.08.2013

Partnerstvo ključnih dionika na projektu GuardEn – Poziv

 

 

Pozivamo Vas na sudjelovanje u upitniku koji provodi Razvojna agencija Zadarske županije ZADRA kao projektni partner na projektu GuardEn, financiranom u sklopu Programa Jugoistočna Europa.

Projekt GuardEn  prvenstveno istražuje problematiku onečišćenja tla i voda i nedovoljno osviještene javnosti,  i poduzima mjere s očekivano pozitivnim utjecajem na istu.

Specifični ciljevi projekta prikazani su kako slijedi:

a)         Izrada “modela sustava GuardEn”:

b)         Razvoj “Metodologija za racionalno strateško planiranje prevencije onečišćenja tla i rehabilitacije na lokalnoj razini”.

c)         Projektiranje-izrada lokalnih suradničkih obrazaca / klastera za prevenciju onečišćenja vode i tla, i sanaciju tla, i podrške od strane transnacionalne mreže stručnjaka (sustava organizacija i djelatnosti, etički kodeks). Obje strukture imat će mandat za redovito pružanje informacija, osposobljavanje i umrežavanje s drugim ključnim sudionicima u borbi protiv izazova ekoloških performansi.

 

Kako je za uspješnost projekta iznimno bitno partnerstvo na ostvarenju ciljeva, ukoliko smatrate da biste svojim doprinosom mogli pozitivno utjecati na provedbu projekta na području Zadarske županije,   ovom prilikom Vas lijepo molimo da odgovorite na upitnik u privitku.

Iz praktičnih razloga, upitnik dostavljamo u engleskoj (izvornoj) i hrvatskoj verziji. Vaš odgovor možete nam proslijediti u verziji koja Vam više dogovara, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Molimo obratite pozornost na objavu za medije, koju Vam dostavljamo u privitku, kako bismo Vas pobliže upoznali sa samim projektom.

 

PRESS RELEASE GUARDEN (2)

Upitnik – Sudionici

ACTORS INFORMATION

 

U slučaju pitanja, molim Vas da me kontaktirate na dolje naveden broj.

 

Unaprijed zahvalna,

 

Ana Dušević, B.A.Econ.

GuardEn Project Assistant

 

Zadar County Development Agency ZADRA

A: Grgura Budislavica 99, 23000 Zadar, Croatia

T: +385 23 492 883

F: +385 23 492 881

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019