16:43:10 | 24.09.2013

Poziv na seminar ”Poduzetnički projekti“ – kako ih pokrenuti i voditi

Dana 30. rujna i 1. listopada 2013. godine će se održati seminar na temu ”Poduzetnički projekti“ – kako ih pokrenuti i voditi. Seminar će se održati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora, Grgura Budislavića 99 (Novi Bokanjac). Planirano trajanje seminara je ponedjeljak od od 10,00 do 16,00 sati, a u utorak od 9,00 do 13,00 sati.

Seminar omogućuje uvid u osnovne karakteristike poduzetništva i razumijevanja ključnih elemenata pokretanja novog poduzetničkog poduhvata, te  omogućuje razradu poslovnih ideja polaznika i aktivnu diskusiju o svim temama seminara.

Seminar je dio projekta Coworking tjedan koje organizira Razvojna agencija Zadarske županije, nositelj inicijative pokretanja coworking prostora u Zadru. Coworking se odnosi na specifični oblik poduzetništva koji se temelji na obavljanju samostalne djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru. Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora, resursa i opreme, coworking olakšava pokretanje vlastitog posla ili unapređenje postojećeg poslovanja.

Seminar je namijenjen poduzetnicima-početnicima i onima koji će to tek postati.

Teme seminara:

         Poduzetništvo: opća i osobna slika – okviri, okruženje i trendovi

         Ideje – nastajanje i razvoj poduzetničkih ideja

         Poduzetnički poduhvat – snage, mogućnosti, težnje, rezultati

         Razrada poslovnog modela (Bussines Model Canvas)

         Poduzetništvo kao fleksibilan projekt –  ključni  resursi, niski troškovi, mali rizici

         Organizacijski oblici poduzetništva i financijsko upravljanje

Predavač je Miljenka Plazonić Bogdan, suosnivač  Impact Huba Zagreb – mjesta za rad i podršku poduzetnika koji stvaraju pozitivne promjene u društvu.

Molim Vas da svoje sudjelovanje na seminaru potvrdite najkasnije do petka 27. rujna 2013. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 023/492-880.

 

Coworking Zadar logo

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019