15:41:27 | 04.11.2013

Zadar DigIT – prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu

Zadar DigIT je prva hrvatska konferencija o digitalnom turizmu ili o digitalnome u turizmu! Prvo izdanje donosi preko 20 prezentera, a u 2 dana posjetitelji će moći čuti 12 predavanja, ići na 4 besplatne radionice te sudjelovati u 2 panel rasprave.

http://digitzadar.com/program/

Vrijedno je istaknuti neke od predavača, koji dolazi iz redova najboljih domaćih digitalnih i turističkih stručnjaka: Google Hrvatska, Institut za turizam, agencije Drap, Gingernet, Jasno i Glasno, iStudio, Neuralab te mnogi ostali.

http://digitzadar.com/predavaci/

Posjetitelji imaju priliku družiti se i učiti od najboljih te biti u tijeku s najnovijim digitalnim trendovima u travel industriji. Također, kroz sva predavanja i samostalne prezentacije predstavljat će se i uspješni poslovni i markentiški case-study primjeri. Dodatno, kroz program ‘Mlade nade’ prezentirat će se neke od najmodernijih i najnovijih proizvoda koji direktno spajaju IT, digitalni marketing i turizam: Qualia, Wealapp, MyCAD, IT4YOU, Da Shef i ostali.

Zadar DigIT održat će se u prostorima Arsenala, zaštićenog spomenika kulture Republike Hrvatske, a partneri ovogodišnje konferencije su Sveučilište u Zadru te Grad Zadar. Pokrovitelj konferencije je Hrvatska gospodarska komora.

Postanite i vi dio digitalne revolucije hrvatskog turizma i pridružite nam se u Zadru 14. i 15. studenoga!

Trenutno je u tijeku promotivna akcija na cijenu kotizacija, a u suradnji sa ZADRA-om, Razvojnom agencijom Zadarske županije, u mogućnosti smo ponuditi svim zainteresiranima veliki popust na aktualnu cijenu kotizacija.

 

Kako biste saznali informacije o popustu te ga i ostvarili, pri registraciji za konferenciju unesite sljedeći promotivni kod: ZADRA DIGIT

Registraciju možete izvršiti na ovome linku: http://digitzadar.com/registracija/

Sve dodatne informacije slobodno zatražite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Vidimo se 14. i 15. listopada u Zadru!

 

Više o konferenciji:

PROGRAM

http://digitzadar.com/predavaci/

http://digitzadar.com/lokacija/

Naslovnica

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019