15:37:02 | 29.01.2014

Poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2014. godini

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je poziv za iskaz interesa za sufinanciranje projekata u 2014. godini za jedinice lokalne i regionalne samouprave čiji je indeks razvijenosti ispod 100% prosjeka Republike Hrvatske, u što spadaju 2 grada i 21 općina na području Zadarske županije.

Prihvatljivi objekti su  dječji vrtići, škole, kulturni centri i domovi kulture, ostale javne ustanove, institucije socijalne i zdravstvene skrbi, knjižnice i čitaonice i sl.objekti javne namjene u vlasništvu jedinica lokalne i područne samouprave kao i objekti u vlasništvu pravnih subjekata čiji su osnivači jedinice lokalne i područne samouprave i u njihovom su većinskom vlasništvu, a koji su na raspolaganju široj lokalnoj zajednici.

Prihvatljive aktivnosti su: radovi na obnovi, sanaciji, izgradnji, rekonstrukciji, adaptaciji, dogradnji i modernizaciji objekata komunalne i socijalne infrastrukture za koje je već pripremljena prostorno-planska i projektno tehnička dokumentacija, izdane potrebne dozvole i suglasnosti, a čija će realizacija pridonijeti povećanju standarda komunalnih i socijalnih usluga.

Rok za podnošenje prijava je 10. veljače 2014.g.

 

Poveznica na dokmentaciju:

http://www.mrrfeu.hr/default.aspx?id=1865

 

Poslijednja izmjena dana 26.06.2019