14:41:17 | 24.10.2019

Javni poziv za pilot projekt "U školi otvorene kohezije"

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za podnošenje prijava za sudjelovanje u pilot projektu „U školi otvorene kohezije - At School on Open Cohesion, ASOC“ na mrežnoj stranici Ministarstva: https://razvoj.gov.hr/vijesti/javni-poziv-za-podnosenje-prijava-za-sudjelovanje-u-pilot-projektu-u-skoli-otvorene-kohezije-at-school-on-open-cohesion-asoc/4104, gdje možete pronaći svu relevantnu dokumentaciju koja se odnosi na Javni poziv.

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA  kao regionalni koordinator stoji na raspolaganju kao podrška i pomoć u procesu prijave, te u provedbi Pilot projekta odabranoj školi.

Predmet i cilj Javnog poziva je odabir do 5 srednjih škola s područja Republike Hrvatske s gimnazijskim, strukovnim i/ili umjetničkim programima koje će se u školskoj godini 2019./2020. uključiti u provedbu Pilot projekta.

Nagrada za najuspješniju školu odnosno skupinu učenika bit će sudjelovanje na „Europskom tjednu regija i gradova 2020.“ u organizaciji Europske komisije u listopadu 2020. godine u Bruxellesu. Prijave za sudjelovanje u Pilot projektu trebaju podnijeti srednje škole isključivo elektroničkim putem, ispunjavanjem mrežnog obrasca na poveznici: https://forms.gle/hjRpFDDS9mWDEzD66.

Rok za podnošenje prijava za sudjelovanje u Pilot projektu je 4. studenoga 2019. godine do 16.00 sati.