Osigurajmo obrok i u školskoj godini 2019. – 2020.

Zadarska županija i ove školske godine provodi projekt kojim se financiraju školski obroci za najpotrebitiju djecu koja se nalaze u riziku od siromaštva. Kroz projekt su osigurani obroci za preko 800 učenika od 1. do 8. razreda u onim osnovnim školama gdje postoji potreba te prostorni i tehnički uvjeti za podjelu školskog obroka.

Naziv: Osigurajmo obrok i u školskoj godini 2019. – 2020.

Prijavitelj: Zadarska županija

Partner/i: OŠ Galovac; OŠ Jurja Barakovića, Ražanac; OŠ Jurja Dalmatinca, Pag; OŠ Petar Zoranić, Nin; OŠ Privlaka; OŠ Starigrad; OŠ Stjepana Radića, Bibinje; OŠ Sv. Filip i Jakov; OŠ Zemunik; OŠ Poličnik; OŠ Nikole Tesle, Gračac; OŠ Petar Lorini, Sali; OŠ Vladimir Nazor, Neviđane

Uloga Agencije ZADRA NOVA: Stručna i tehnička pomoć

Ukupna vrijednost projekta: 845.299,61 HRK

Intenzitet potpore: 100%

Bespovratna EU sredstva: 845.299,61 HRK

Fond: Fond europske pomoći za najpotrebitije

Cilj: Projektom se financiraju školski obroci za najpotrebitiju djecu koja se nalaze u riziku od siromaštva. Kroz projekt su osigurani obroci za preko 800 učenika od 1. do 8. razreda u onim osnovnim školama gdje postoji potreba te prostorni i tehnički uvjeti za podjelu školskog obroka.

Aktivnosti: Zadarska županija i ove školske godine provodi projekt kojim se financiraju školski obroci za najpotrebitiju djecu koja se nalaze u riziku od siromaštva.

Razdoblje provedbe projekta: 9.9.2019. - 17.06.2020.

EuropskiFondZaNajpotrebitije