05:33:48 | 06.03.2024

Agencija ZADRA NOVA predvođena ravnateljicom Dujmović Vuković sudjelovala na informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“

U petak, 1. ožujka 2024. godine, u Biogradu na Moru održano je informativno-edukativno događanje „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“, u organizaciji Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativnom događanju nazočili su i ministar Šime Erlić, zadarski župan Božidar Longin, gradonačelnik Biograda n/M Ivan Knez, državne tajnice Marija Pletikosa i Spomenka Đurić, ravnateljica Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA Marina Dujmović Vuković, gradonačelnici, načelnici i ravnatelji ustanova s područja Zadarske županije, te brojni drugi.

Uvodna obraćanja održali su ministar Erlić, župan Longin i gradonačelnik Knez, nakon čega su uslijedile stručne prezentacije i panel-rasprave.

U panelu o značaju i ulozi Industrijske tranzicije sudjelovala je ravnateljica Dujmović Vuković, dok je u panelu kojem je bio fokus na ulaganjima u otoke kroz Višegodišnji financijski okvir 2021.-2027. govorila Ana Dušević otočna koordinatorica i voditeljica Pododsjeka za razvoj otoka.

Informativno-edukativno događanje pod nazivom „EU FONDOVI - Nove prilike 2021.-2027.“ u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU namijenjeno je predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, predstavnicima regionalnih i lokalnih razvojnih agencija, korisnicima i potencijalnim korisnicima sredstava iz EU fondova te dionicima regionalnog i lokalnog razvoja. Događanje će biti održano na više lokacija u cijeloj Hrvatskoj.

 

Last modified on Tuesday, 12 March 2024 05:43