06:50:39 | 25.11.2021

Poziv na mjeru informiranja „Financijski instrumenti“

Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA u sklopu „Dana otvorenih vrata EU projekata“ organizira mjeru informiranja na temu „Financijski instrumenti“.  Aktivnost će biti realizirana u ponedjeljak, 29. studenoga 2021. godine s početkom u 10 sati u virtualnom obliku.

Ciljana skupina su javnopravna tijela i poduzetnici s područja Zadarske županije. Ovim putem vas pozivamo na mjeru informiranja.

Cilj ove aktivnosti je predstavljanje mogućnosti koje pružaju financijski instrumenti kao alat za sufinanciranje aktivnosti sredstvima EU.

S mogućnostima koje pružaju financijski instrumenti, zatim način na koji se realiziraju te primjer dobre prakse okupljenima će predstaviti voditeljica Službe za financijske instrumente pri Upravi za provedbu operativnih programa i financijskih instrumenata Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, gđa. Dijana Bezjak.

Mjera informiranja organizira se u sklopu projekta ZADRA NOVA ZA VAS. Agencija ZADRA NOVA kao regionalni koordinator provodi projekt ZADRA NOVA ZA VAS, sufinanciran sredstvima Tehničke pomoći iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Cilj projekta je povećati korištenje dostupnih sredstava iz EU fondova i to kroz pružanje potpore javnopravnim tijelima i javnim ustanovama s područja Zadarske županije za adekvatno planiranje i provedbu mjera usmjerenih na korištenje sredstava iz EU fondova.

Ova mjera informiranja ostvaruje cilj kampanje „Dana otvorenih vrata EU projekata“, tj. potiče građane da otkriju i nauče više o projektima koje Europska unija financira diljem Europe, ali ih istovremeno educira o prilikama i mogućnostima za nove projekte.

Mjeri informiranja možete pristupiti putem poveznice.

Last modified on Thursday, 25 November 2021 06:52
Tagged under