07:58:51 | 20.07.2020

Obavezno nošenje maske za lice ili medicinske maske

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o dopuni Odluke o nužnoj mjeri obveznog korištenja maski za lice ili medicinskih maski za vrijeme trajanja proglašene epidemije bolesti COVID-19, obavještavamo Vas da je od 16. srpnja 2020. godine ulazak u prostorije Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA moguć jedino uz nošenje maske za lice ili medicinske maske.

Za vrijeme trajanja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA rad sa strankama obavlja svakim radnim danom prvenstveno putem pošte, elektroničke pošte te telefonskim putem. Ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez prisutnosti stranke, stranka je dužna najaviti svoj dolazak elektroničkom poštom ili telefonskim putem pri čemu će dobiti termin svog dolaska kako bi se izbjegle gužve i prisutnost većeg broja ljudi u istim prostorima.

Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata s kojima će se dogovoriti termin dolaska objavljeni su na mrežnoj stranici Agencije. Kontakt Agencije djelatnika.

Agencija ZADRA NOVA nastavlja obavljati svoj redovan posao i radne zadatke, a navedene mjere provode se u cilju suzbijanja širenja zarazne bolesti uzrokovane virusom SARS-CoV-2 te zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima zaraze.

Čuvajmo sebe i zdravlje onih oko nas!

Last modified on Monday, 20 July 2020 10:40